Bezešvé spodní prádlo – proč by nemělo chybět ani ve vašem šatníku?

Bezešvé spodní prádlo je tím nejkomfortnějším, co si na sebe můžete obléct. Při správně zvolené velikosti a kvalitním materiálu vám může připomínat druhou kůži. Co dalšího byste o něm měli vědět?

pexels-cliff-booth-6590857

Bezešvé spodní prádlo se stalo takřka druhou kůží mnohým ženám. A není divu. Díky vysokému podílu elastanu, je takové prádlo velmi pohodlné a přizpůsobí se každé křivce vašeho těla. Mezi největší zmiňované výhody bezešvého prádla je fakt, že se vám nebude rýsovat ani, když si oblečete ty nejpřiléhavější šaty, které doma máte.

Věděli jste o tom, že jsou na trhu k sehnání nejen bezešvé dámské kalhotky, ale klidně i podprsenky? Pokud si bezešvé prádlo oblečete pod jakýkoliv outfit, budete vypadat dokonale. A nyní k samotným důvodům, proč byste měli mít bezešvé prádlo i ve svém šatníku.

Bezešvé prádlo jako komfortní řešení

Tento typ spodního prádla je mnohem pohodlnější než klasické podprsenky či kalhotky. I proto jej můžete nosit celý den a nikde vás nebude tlačit, škrábat, ale ani se nebude nepříjemně zařezávat.

pexels-los-muertos-crew-8783684

Je neviditelné

Bezešvé prádlo oceníte pod legínami, nosit je můžete i pod přiléhavé šaty. Pokud máte rádi bílé oblečení, klasické spodní prádlo byste si pod něj nejspíš nevzali – pokud nechcete, aby nic nebylo vidět. I zde je tento typ prádla ideálním řešením.

Ideální na sportování

Bezešvé spodní prádlo znamená maximální volnost pohybu, i proto je vhodné ke sportu. Můžete s ním běhat, cvičit jógu, tancovat, cvičit pilates nebo cokoliv jiného. Bezešvé kalhotky budou prodyšné, nebudou vás škrtit, tlačit, zařezávání také nehrozí. Na těle je téměř neucítíte.

Snadná údržba

Pokud si pořídíte kvalitní bezešvé kalhotky, které budou vyrobeny z přírodních materiálů, jako jsou mikrobavlna, modal či bambusová viskóza, máte jistotu snadné údržby.

Zdroj fotografií: pexels.com